Grieks voor halfgevorderden & gevorderden

Griekse les voor halfgevorderde & gevorderde studenten

Wil je Nieuw-Grieks leren en heb je al enige kennis van de taal?
Ben je op zoek naar een cursus Grieks voor half- en gevorderden? In dat geval ben je op de juiste plek voor alle informatie die je nodig kunt hebben. Van onze aanpak tot de nieuwe lesmethodes en onze sterke kanten die ons onderscheiden van anderen, waardoor het gemakkelijker wordt om te kiezen.

Onze aanpak

Vanaf het begin leren onze leerlingen in het Grieks te spreken, lezen en schrijven in een motiverende atmosfeer. Gedurende de lessen behandelen wij verschillende communicatie situaties en leren ze daarop te antwoorden. Bij Lato kunnen wij bewijzen dat Grieks leren uitdagend kan zijn, maar tegelijkertijd ook leuk. Net als het spelen van een spel. Zie wat onze leerlingen over ons zeggen….

Cursussen Grieks voor half- & gevorderden –
Winter 2018-2019

Grieks Intermediate 1 & 2

Prijs: 420 € ( 12 € / uur)
Startdatum: 25 september  2018
Programma: dinsdag 19.30′-21.00′.

Cursussen Grieks voor half- & gevorderden –
Voorjaar 2019

Griekse Conversatieles / Intermediate A2 & B1

Prijs: 156 € ( 13 euro/ uur )
Startdatum: 22 januari
Programma: dinsdag 18.30′-19.30′.

Grieks Intermediate 1

Prijs: €180 ( 12 euro/ uur )
Startdatum: 13 februari
Programma: woensdag 19.30′-21.00′.

Conversatielessen Grieks

Het meest voorkomende probleem van veel mensen die Grieks geleerd hebben is dat zij de theoretische taalkennis hebben maar dat zij meer praktijkoefening nodig hebben. Bij Lato vind je veel mogelijkheden om je kennis van het Grieks in de praktijk te brengen.
Speciale groepen, avonden en activiteiten waar je onder het genot van een drankje in een ontspannen omgeving met andere leerlingen en “native-speakers” kan praten.

Onthoud dat er altijd de mogelijkheid bestaat met jouw eigen vrienden een privé groep te vormen.

Taalvakanties in Griekenland

Wil je Griekenland beleven zonder een toerist te zijn?
Volg ons naar Griekenland voor onze speciale cursussen.

Leer de taal in een ontspannen omgeving, communiceer met de lokale bevolking in het Grieks en ontdek de onbekende kanten van het land.
Wij reizen namelijk niet alleen maar naar Griekenland. Wij beleven Griekenland zoals het echt is, we proeven nieuwe gerechten en ontdekken nieuwe producten, wij nemen deel aan plaatselijke feesten en leren wat het verschil is tussen traditie en folklore. Ga met ons mee!

Onze sterke kanten

  •  Lato is meer dan alleen een taalschool. Wij focussen op één taal: Grieks. We houden van wat we doen en bij Lato doen we dat zoals we altijd gedroomd hebben, met de juiste mensen op de juiste plaats. Iedere dag proberen we dat wat we al kunnen verder te verbeteren.
  • Lato is een centrum voor Griekse taal en cultuur, wat betekent dat we ons richten op het verspreiden van beide en ze beschouwen als een algemeen goed en geen “handelswaar”.
  • Tot op heden zijn wij er trots op te kunnen zeggen dat wij alleen tevreden leerlingen hebben, daarom durven wij de lat nog hoger te leggen en er zeker van te zijn dat je plezier in onze lessen zult hebben. Zo niet, dan krijg je je geld terug. Zie meer hierover bij de Algemene Voorwaarden.
  • Wat je niveau ook is, absolute beginner of gevorderde student, bij Lato is er altijd een geschikte cursus. Zelfs als je alleen een beetje met Griekse vrienden tijdens je vakanties wilt praten of als je een Griekse partner hebt en daardoor een grote motivatie om de taal te leren, bij Lato zijn wij in staat deze wens werkelijkheid te maken en zijn altijd bereid de juiste cursus of soort lessen voor je te vinden.
  • Met ruim twintig jaar ervaring in het geven van lessen en na gewerkt te hebben voor de Hellenic American University, ambassades, multinationals en cultuurcentra hebben wij de kennis om jouw studie tempo te ontdekken, om al jouw speciale wensen te kunnen realiseren, om al jouw vragen te kunnen beantwoorden en tot slot, te kunnen doen wat wij beloven. Zie onze portfolio
language holidays