Creative kids workshops

Creative Kids is een serie creatieve workshops voor kinderen van 4-5 tot 10-11 jaar oud.
Zij richten zich met name op kinderen van Griekse afkomst en hebben als doel door spel en creatieve activiteiten de eerste band van het kind met zijn wortels en omgeving te kweken en zijn of haar mogelijkheid om zichzelf in zijn of haar moedertaal (het Grieks) uit te drukken. Creative Kids workshops volgen het schoolprogramma. dat betekent dat er geen lessen zijn gedurende de  follow the school program. This means that there are no activities during the schoolvakanties en op algemene feestdagen. Ze vinden plaats in twee groepen, een voor jongere en een voor oudere kinderen. Elke groep heeft maximaal 6-7 kinderen zodat ze onder beter toezicht staan.

Agenda: Winter / Voorjaar 2018 -2019

Info:  31 lessen
Wanneer: zaterdag 11.00’-13.00’
Duur workshop: 2 uur: 120 min
Kosten:
Heel jaar : 930€ (30€ /les )
Winter 2018-2019: 420 € (30€ /les)
Voorjaar 2019: 510 € (30€ /les)

Programma

Creative kids program

Het kan voorkomen dat er geen vrije plaatsen meer zijn in de betreffende groep. Daarom geven wij altijd aan of er beschikbaarheid is voor inschrijving. Zodra je een bevestigings e-mail ontvangt kun je het inschrijf gedeelte afronden met het betaal gedeelte.

Heb je vragen? Kijk eens bij Veel Gestelde Vragen.  Mocht je daar het antwoord niet vinden, neem dan contact met ons op.

Voor al onze cursussen en diensten gelden onze Algemene Voorwaarden.